Výber nábytku pre najmenších

Rodičia novorodenca nedostávajú návod na obsluhu. Vaše dieťa však potrebuje starostlivosť, ktorá je najlepšia. Výber detského nábytku pre najmenších zohľadňuje požiadavky, ktoré nás nemusia v myšlienkach napadnúť.

Spánok dieťaťa

Bábätká trávia spánkom väčšinu času. Postieľka je miesto na prvé podnety, hru či zábavu. Je preto dôležité zohľadniť, aby postieľka bola bezpečná a vyrobená zo zdravotne nezávadných materiálov. Boky postieľky by mali byť nehybné. Ako dieťa rastie, budete chcieť postieľku s nastaviteľnou výškou matraca a roštmi so správnou šírkou, aby sa im nezachytila ​​hlava alebo končatiny. Ak medzi matrac a bočné časti postieľky vojdete viac ako dva prsty, je váš matrac príliš malý.

Pre skutočne malé bábätká sú mojžišové košíky vynikajúcou voľbou

Priestor na oblečenie a doplnky

Budete potrebovať skrine a komody, ktoré sú určené nielen na odkladanie oblečenia. Bábätká a deti potrebujú množstvo doplnkov, na ktoré je potrebné pripraviť priestor na odkladanie. Nezabudnite na umiestnenie prebaľovacieho pultu. Nezabudnite, že vyšší nábytok by mal mať možnosť bezpečného uchytenia. Nezabudnite na dizajnové doplnky pre deti.

Nie ste si istí, kde začať pri navrhovaní detskej izby? Nechajte sa inšpirovať našou ponukou. Množstvo funkčného nábytku a doplnkov pre detskú izbu si môžete vybrať sami a navrhnúť tak detskú izbu, kde bude vaše dieťa s radosťou rásť.