Ako vybrať detský vankúš

Väčšina dospelých spí s vankúšom, takže je prirodzené tomuto zvyku naučiť dieťa.

Pre najmenšie deti je väčšina vankúšikov príliš veľká. Väčšina detí by s veľkým vankúšom nebola spokojná. Preto je pre detičky potrebné vybrať vankúš vhodný pre dieťa.

Vankúš vhodný pre vaše dieťa je dobrý nápad. Môže pomôcť podporiť krk, keď spia. Pamätajte, že telo dieťaťa sa stále vyvíja, takže každá pomoc, ktorú môžete ponúknuť, môže byť iba dobrá vec.

Aký druh detského vankúša by ste mali vybrať

  • Vyberte vankúše menších rozmerov.
  • existuje aj množstvo špeciálnych vankúšov. Dojčiaci vankúš je ako veľký plyšový vankúš s postrojom všitým v ktorom dieťa sedí. Pomáha vám uvoľniť ruky pri dojčení.
  • K dispozícii sú vankúšiky do autosedačiek a kočíkov, ktoré umožňujú spánok na cestách a zabezpečia, aby sa vaše dieťa dobre vyspalo. Tieto vankúšiky sú veľmi obľúbené a žiadané. 
  • Môžete si kúpiť aj vankúše vhodné do postieľky. Pomáhajú pri zmierňovaní preťaženia, aby sa dieťa dobre vyspalo.
  • Obľúbené sú aj vankúše so zvieracím dizajnom, ku ktorým sa deti radi túlia.

 

Môžete sa začať pozerať na rôzne druhy detských vankúšov a vybrať si ten, ktorý je vhodný pre vaše dieťa. Pohybujú sa v cenách, ale záleží to na značke a použitých materiáloch, takže možno budete chcieť nakupovať skôr, ako sa zaviažete! Ak sa chcete dobre vyspať, tak prečo neinvestovať? Vaše dieťa sa vám za to poďakuje