Ako vybrať cumlík pre bábätko

Cumlíky pre bábätá sú vyrábané v rôznych farbách, tvaroch a štýloch. Odporúčame vybrať si tradičný okrúhly tvar cumlíka. Cumlíky sú v dvoch veľkostiach – veľkosť 1 je určená pre deti do 6 mesiacov a veľkosť 2 je určená pre deti od 6 mesiacov.

Myslite na zdravie vášho dieťaťa. Vyberte si len cumlíky, ktoré sú vyrobené od spoľahlivých výrobcov. Materiál, ktorý sa používa pri výrobe musí byť skutočne bezpečný. Cumlík je v ústach vášho dieťaťa takmer neustále. Každý cumlík by mal mať tiež ochranný štít, ktorý zabráni dieťaťu dať celý cumlík do úst.

Štít by mal mať vetracie otvory umožňujúce cirkuláciu vzduchu. Bez týchto otvorov sa môžu sliny dieťaťa zhromažďovať za základňou, čo spôsobuje kožnú vyrážku alebo podráždenie.

Sacia časť by mala byť vyrobená z prírodného kaučuku. Deti ho prirodzene uprednostňujú pre syntetickými materiálmi ako je silón.

Prečo deti milujú cumlíky BIBS

Bibs sú najobľúbenejšie cumlíky pre deti. Bibs cumlíky majú klasický guľatý tvar. Zároveň sú navrhnuté tak, aby boli pre detičky bezpečné.

Vedeli ste? BIBS je klasický guľatý cumlík navrhnutý a vyrobený v Dánsku. Má okrúhly tvar a veľkosti sú dokonalé. Tvar je navrhnutý tak, aby zabránil preniknutia do úst a nedráždil pokožku dieťaťa.

Cumlík Bibs colour

Cumlík z prírodného kaučuku, obľúbený mamičkami a deťmi už viac ako 40 rokov. Umožňuje vášmu dieťaťu upokojiť sa tým, že uplatní svoj inštinktívny sací inštinkt tým najprirodzenejším možným spôsobom, napodobňujúc tvar aj mäkké materiály prsníkov matiek. Ich klasický vzhľad je nadčasový a elegantný.