Ako najlepšie uspať bábätko

Všetci rodičia si po narodení prvého dieťaťa myslia, že budú mať prebdené noci. Ale nemusí tomu tak byť. Nie je to vždy jednoduché uspať bábätko, ale existuje niekoľko šikovných rád, ako napomôcť bábätko uspať.

Zavinovačky

Áno, detská zavinovačka je pre spánok dôležitá. Detská zavinovačka je pre bábätko dôverné miesto, kde má pocit pohodlia a bezpečia. Zavinovanie napomáha upokojiť bábätká. Zavinovačky držia ruky nohy pri tele, takže zostávajú na svojom mieste, pokiaľ sa dieťatko neupokojí. Zavinovačky tiež imitujú pocit maternice.

Spoznajte detské signály

V prvých 3 mesiacoch nemajú deti stanovený harmonogram spánku. Preto sa musíte naučiť čítať ich signály únavy. Vo veku 3 - 4 mesiacov sa objaví spánkový režim a zlepšíte čítanie ich signálov. Existuje častý mýtus, že čím viac im počas dňa nedáte spávať, tým lepšie v noci spia. Je to ako navrhnúť, že ak im počas dňa vyhladnete, v noci sa im bude lepšie jesť.

Pravidelný režim

Pravidelnosť je pre bábätká veľmi dôležitá. Do 6 týždňov nebude mať bábätko pravidelný harmonogram. Ale po uplynutí tohto čas je ideálny čas začať s prípravou na pravidelný režim. Vďaka tomu môžete naučiť dodržiavať bábätká a najmenšie deti dobrým spánkovým návykom.