-10% na nákup so zľavovým kódom: HAPPY. Zľava platí do 31.3 2024❤️

Hračky Montessori

Nie je žiadnym tajomstvom, že kreativita pomáha pri všestrannom rozvoji detí. Kreativitu môžu rodičia deťom uľahčiť vytvorením vhodných podmienok.

Podpora kreativity u detí má rôzne výhody. Pri budovaní sociálnych a komunikačných schopností medzi batoľatami v jasliach a materských školách. Kreativita umožňuje deťom prejaviť emócie. Učí ich tiež budovať vzťahy a spolupracovať.

Prostredie, ktoré vytvoríte deťom musí byť kreatívne. Jedným z najrozšírenejších učení je Montessori. Montessori učenie kladie na rozvoj prirodzenej kreativity dôraz. Montessori vzdelávacia metóda, ktorá je založená na zakladateľovi, inovatívnych filozofiách a zásadách Montessori, je jedným z najobľúbenejších alternatívnych školských systémov v dnešnom svete. Mnoho detí reaguje na tento prístup dobre, pretože v rámci Montessori metódy dostávajú príležitosti učiť sa prostredníctvom vlastných a praktických skúseností.

Hračky Montessori sú navrhnuté pre deti každého veku. Tiež sú rozdelené podľa toho, čo chceme u detí rozvíjať. Sú vynikajúcim spôsobom ako učiť deti hrou. Sortiment hračiek Montessori sa zameriava na zmyslové hry, farby, zvukové a ďalšie vzdelávacie schopnosti, aby sa vaše dieťa bavilo, a rozvíjalo základných zručností.

Skladacia veža z kociek

skladacia veza

 

Veľmi obľúbená skladacia veža slúži na kreatívnu hru. Rozvíja matematiku, priestorové schopnosti a jemnú motoriku. Táto hračka môže inšpirovať začínajúcich staviteľov. 

Senzorické puzzle

senzor

Puzzle sú už dlho obľúbenou vzdelávacou hračkou detí, mamičiek a pedagógov. Puzzle zvyšuje vzdelávacie skúsenosti v ranom detstve doma i v škole.

Nasadzovacie krúžky

nasadz

Nasadzovacie krúžky sú navrhnuté tak, aby pomáhali deťom rozvíjať koordinačné schopnosti ruka – oko. Prstene sú jednoducho uchopiteľné aj pre batoľatá a najmenšie detičky.