Drevené hračky pre deti Aké výhody ponúkajú?

Drevené hračky ponúkajú deťom a tiež rodičom zaujímavé výhody: predstavivosť, koncentrácia, bezpečnosť, povedomie o životnom prostredí ...

Drevené hračky môžu byť skutočne roztomilé a ideálne na stimuláciu detskej tvorivosti, hoci to nie sú ich jediné výhody.

Nikdy nevychádzajú z módy

Jednou z hlavných výhod drevených hračiek je, že nikdy nevyjdú z módy, pretože deti tešia už mnoho rokov a aj dnes zostávajú obľúbencami mnohých najmenších.

Sú odolné

Drevo je veľmi odolný materiál a oveľa pevnejší ako iné materiály, ako je napríklad plast, takže drevené hračky, ktorými sa vaše deti zabávajú, môžu zostať roky v perfektnom stave.

Sú veľmi pekné

Aj keď estetika by nemala byť obzvlášť dôležitým prvkom pri výbere hračky, netreba zabúdať, že veľká väčšina detí má tendenciu pozerať sa na bábiky a figúrky, ktoré vynikajú svojim tvarom alebo farbami.

Ekologické

Drevené hračky spájajú vášho drobca s prírodou a stimulujú jeho zmysly

Prírodné materiály majú cyklus, ktorý váš drobec dokáže pochopiť. Ako sa mi táto hračka dostala do rúk? Drevené hračky sa s nimi navyše spájajú od veľmi mladého veku prostredníctvom dotykov s ich drsnými tvarmi alebo hmotnosťou. S plastovými hračkami je to všetko oveľa ťažšie vysvetliť alebo precítiť.

Pomáhajú zlepšovať koncentráciu

Drevo nielen pomáha zlepšovať koncentráciu detí . Je to preto, lebo vytvára prirodzenejšie prostredie, kde sa naše telo a myseľ cítia viac v pohode. Rovnako v tomto prostredí je oveľa jednoduchšie prekonať negatívne pocity.

Návrat k základom môže mať pozitívny vplyv na vývoj vášho drobca. Drevené hračky sú navyše odolnejšie a šetrnejšie k životnému prostrediu! Vyberte si z našej ponuky drevených hračiek, ktorá je určená všetkým deťom.